Selecteer een pagina

WORKSHOPS


Workshop beestig memoryspel

Ben jij fan van bosdieren? Of mag het allemaal een beetje wilder zijn en hou je van safari dieren? Of zegt het boerderijleven je wel wat? Voor iedereen is er wel wat leuks! Kies uit 1 van deze 3 thema’s en maak dit beestig leuke memoryspel helemaal zelf! Je krijgt van ons lijntekeningen op kwalitatief dik bruin papier dat je naar eigen smaak en fantasie kan inkleuren. Daarna ga je met een pons aan de slag om de schijfjes mooi rond uit te snijden. Neem het spel overal met je mee op avontuur dankzij een handige metalen ring om de kaartjes te bewaren.

Materiaal ter beschikking voor je tijdens de workshop:

Een setje lijntekeningen van dieren uit een thema naar keuze (bosdieren, safaridieren of boerderijdieren).
Diverse materialen om de kleurplaten in te kleuren
Cirkel pons
Schaar, lat, gom,…

Lekkers:

Tussen het kleuren en de apenstreken door voorzien wij een opkikkertje voor de harde werkers. Denk aan warme chocomelk met een huisbereid gebakje.
P.S. Gelieve de wilde dieren niet te voederen. 😉

Hiermee ga je naar huis:

Een beestig leuk memoryspel op kwalitatief dik bruin papier voorzien van een metalen ring.
Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Plaats en prijs:

De workshop gaat door op zaterdag 27 november ’21 om 14u00 te Hasselt, Sint-Janshoefstraat 56. Het inschrijvingsgeld voor een ouder met kind is €10,00 (voor 1 lijntekeningenset).

Inschrijven:

Je kan inschrijven via mail naar info@huppatee.be. Let wel op! Je inschrijving is pas geldig nadat wij je een bevestigingsmail hebben gestuurd. Er is plek voor 10.

Contact

Adres

Putstraat 5
3700 Tongeren
België

#huppatee

Deel je mooiste foto’s en stories zeker met ons. Taggen worden wij blij van. Wij delen graag jullie wilde avonturen! #huppatee #blijebeestjes